Audicien Maassluis

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

 

Home » Audicien Maassluis

 

Bent u op zoek naar een professionele audicien in de buurt van Maassluis? Zoek dan niet verder en kom naar Van Gent Hoortoestellen. Wij zijn al bijna 40 jaar actief in de sector van de fijnmechanica. Zodoende weten wij exact hoe we iedere klant het beste van dienst moeten zijn. Ons team bestaat uit gediplomeerde werknemers met een passie voor hun vak. Zij helpen u graag als u een gratis test wilt doen om uw gehoor te controleren. Mocht u daadwerkelijk een hoorapparaat nodig hebben, dan kunt u bij audicien Van Gent Hoortoestellen in de omgeving van Maassluis terecht voor een gedegen advies.

Audicien in de omgeving van Maassluis met een uitgebreid assortiment

Van Gent Hoortoestellen is een audicien nabij Maassluis met een uitgebreid assortiment van hoortoestellen, gehoorbescherming en andere hulpmiddelen voor slechthorenden. Op het gebied van gehoorapparatuur kunt u bij ons kiezen uit verschillende bekende merken. Denk bijvoorbeeld aan Widex, Phonak, Oticon en Resound. Wij kunnen ieder merk en type hoortoestel leveren. Bij Van Gent Hoortoestellen vindt u dus altijd een toestel dat helemaal geschikt is voor u.

Neem voor meer informatie contact op

Naast hoorapparaten komt u in de regio Maassluis ook naar audicien Van Gent Hoortoestellen als u bijvoorbeeld batterijen, schoonmaakproducten of op maat gemaakte zwemdopjes nodig heeft. Voor meer informatie over ons assortiment belt u met onze medewerkers via 010-2480070. In onze winkel aan de Korte Hoogstraat 6A in Vlaardingen bent u natuurlijk ook van harte welkom.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht