gehoorverlies

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

6 signalen en symptomen van gehoorverlies


Als u een van de onderstaande symptomen herkent, dan raden we aan een gratis gehoortest in te plannen.

Nederland telt naar schatting één miljoen mensen met gehoorverlies. Gelukkig groeit het besef dat moderne hoortoestellen geen onhandige hulpmiddelen meer zijn. De geluidskwaliteit is aanzienlijk verbeterd vergeleken met enkele jaren geleden, en ook het draagcomfort is sterk toegenomen. Bovendien zijn er hoortoestellen op de markt die vrijwel onzichtbaar zijn, wat bijdraagt aan discretie en gemak.

 

U hebt het gevoel dat anderen mompelen

U heeft het gevoel dat anderen mompelen. Dit kan verwarrend en frustrerend zijn. Misschien komt het door achtergrondgeluiden, of omdat mensen te zacht spreken. Het kan ook zijn dat uw gehoor een beetje achteruitgaat.

Telefoongesprekken zijn onduidelijk

Telefoongesprekken zijn onduidelijk. Dit kan erg frustrerend zijn, vooral wanneer belangrijke informatie verloren gaat. Het probleem kan verschillende oorzaken hebben, zoals een slechte verbinding, achtergrondgeluiden of een defecte telefoon. Het kan ook te maken hebben met gehoorproblemen.

Moeite met het volgen van gesprekken

Moeite met het volgen van gesprekken kan zeer uitdagend zijn. Het kan zijn dat u regelmatig woorden mist, het gesprekstempo niet kunt bijhouden of vaak moet vragen om herhaling. Dit kan door verschillende factoren worden veroorzaakt, zoals achtergrondgeluiden, meerdere mensen die tegelijk praten, of gehoorproblemen.

De tv te hard zetten

De TV te hard zetten omdat u het niet goed kunt horen kan zowel voor uzelf als voor anderen hinderlijk zijn. Dit kan een teken zijn van gehoorverlies.

Tekenen van tinnitus

U hebt last van piepende of zoemende geluiden in uw oren.

Problemen met lokaliseren van geluiden

U hebt moeite om te bepalen waar geluiden vandaan komen. Dit kan frustrerend zijn, vooral als het gehoor aan één kant erger is.

Heeft u één van de bovenste signalen?

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    P.C. v. Gent-Hoortoestellen B.V.