Assortiment

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

Het assortiment van Van Gent Hoortoestellen


P.C. van Gent Hoortoestellen biedt u als speciaalzaak een groot assortiment aan producten ter ondersteuning en bescherming van uw gehoor.

Hoortoestellen

P.C. van Gent Hoortoestellen is in staat om u ieder merk hoorapparaat te aanbieden van de nieuwste producten en laatste innovaties tot en met hoortoestellen die volledig vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Hierdoor is er altijd een toestel dat perfect aansluit bij úw behoeften en wensen.

Batterijen en schoonmaakproducten

Het juiste type batterij en alle toebehoren om uw hoortoestellen in topconditie te houden vindt u in onze winkel.

Andere Hulpmiddelen

Ook voor aanvullende apparatuur voor slechthorenden bent u bij P.C. van Gent Hoortoestellen aan het juiste adres. Ringleidingen en infrarood apparatuur voor televisiekijken, telefoons met extra versterking, wek- waarschuwingssystemen, FM-apparatuur voor communicatie in grotere groepen, dit alles om ook die situaties te ondersteunen die niet altijd met alleen een hoortoestel te verbeteren zijn.

Gehoorbescherming

Voor het beschermen van uw oor en gehoor heeft P.C. van Gent Hoortoestel verschillende producten. Universele en op maat gemaakt gehoorbeschermers met verschillende geluidsfilters bijvoorbeeld. Voor kinderen met buisjes of mensen die vaak oorontstekingen hebben of een gaatje in het trommelvlies zijn er op maat gemaakt zwemdopjes.

 

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    P.C. v. Gent-Hoortoestellen B.V.