NIEUWS

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

Hoorzorg 2.0


Sinds de grote bemoeienis van Zorgverzekeraars Nederland (ZN) heeft de hoorbranche een enorme gedaantewisseling ondergaan. Ging het in de afgelopen jaren nog over of iedere slechthorende wel het juiste hoortoestel op zijn of haar gehoorverlies kreeg aangepast, blijkbaar kon een slechthorende dit zelf niet voldoende bepalen. Nu moet door middel van een vragenlijst de slechthorende worden “ingedeeld” in een voor hun meest geschikte categorie van auditieve beperking. Vervolgens kan de slechthorende een hoortoestel kiezen uit die betreffende categorie, waarbij de zorgverzekeraar de verkoopprijs bepaald. De overheid heeft dan de zogenaamde 25% verplichte eigen bijdrage ingesteld zodat de verzekeraar 75% van de (door hun zelf bepaalde) verkoopprijs dient te vergoeden.

Met als gevolg dat iedere zorgverzekeraar er zijn eigen draai aan heeft gegeven, bij de een mag dit wat bij de andere weer moet of juist niet mag en ook nog eens tegen verschillende prijzen en vergoedingen. Verzekeraars kiezen door middel van contracteringen hun leveranciers en deze bepalen dan weer welk hoortoestel u mag uitproberen.

Bij PC van Gent is dat laatste zeker niet het geval, bij ons kiest u zelf het toestel wat het beste bij u past, natuurlijk in overleg met onze zeer deskundige audiciens. Merkkeuzevrijheid is hierin een groot goed en deze krijgt u van ons, wij zijn vrij met ons inkoopbeleid, geen opgelegde huismerk of eenvoudige techniek hoortoestellen. Bij ons kiest u uit de beste hoortoestellen met de nieuwste technieken van de grootste en beste hoortoestelfabrikanten van de wereld.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    P.C. v. Gent-Hoortoestellen B.V.