WIJ ZIJN WIJ?

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

 

Home » Wie zijn wij?

 

Even voorstellen


Wie is PC van Gent Hoortoestellen? Wanneer u een bezoek brengt aan onze winkel, dan hebben we een luisterend oor en zijn we u graag van dienst om uw gehoorprobleem op te lossen.

Berry van Rij, eigenaar, vindt elke aanpassing weer een nieuwe uitdaging en zal  u met veel geduld weer het geluid geven waar u naar zoekt.

Bianca van Rij – van Dijk, eigenaar, zal u verwelkomen en in de watten leggen met een lekker bak koffie. Bianca neemt gehoortesten af en kan u haarfijn uitleggen wat de procedures zijn in het aanpastraject.

Hans Bot maakt sinds 2004 deel uit van ons team van audiciëns. Hij zoekt voor u altijd naar de beste oplossing en is pas tevreden als u dat bent. Hans is ook regelmatig op pad met de computer, om nieuwe aanpassingen aan huis te doen.

Renée van Velden is in 2005 begonnen als vakantiehulp kracht en gaandeweg verliefd geworden op het vak audiciën. Daarom besloot zij in 2010 de opleiding tot audiciën te gaan volgen, die zij zomer 2014 succesvol heeft afgerond. Samen met u vindt zij de hooroplossing die het best bij u past.

PC van Gent Hoortoestellen is aangesloten bij Hoorprofs. Een stichting waarin zelfstandige audiciens zich verenigd hebben om sterker te staan tegenover de grote ketens. In oktober 2012 zijn de bij de Hoorprofs aangesloten audicienwinkels door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste van Nederland. In 2016 beoordeelden de klanten van zorgverzekeraar CZ Hoorprofs met een 8.9.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    P.C. v. Gent-Hoortoestellen B.V.