Wie zijn wij?

WIJ ZIJN WIJ?

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

 

Home » Wie zijn wij?

 

Even voorstellen


Wie is PC van Gent Hoortoestellen, wanneer u een bezoek aan onze winkel brengt dan zijn dit de mensen die u graag te woord willen staan.

Berry van Rij, eigenaar, vindt elke aanpassing weer een nieuwe uitdaging en zal  u met veel geduld weer het geluid geven waar u naar zoekt.

Bianca van Rij – van Dijk, eigenaar, zal u verwelkomen en in de watten leggen met een lekker bak koffie. Bianca neemt gehoortesten af en kan u haarfijn uitleggen wat de procedures zijn in het aanpas traject.

Hans Bot, maakt sinds 2004 deel uit van ons team van audiciëns, zoekt voor u altijd naar de beste oplossing en is pas tevreden als u dat bent. Hans is ook regelmatig buiten onze deur te vinden om, met de computer onder zijn arm, nieuwe aanpassingen aan huis te doen.

Renée van Velden is in 2005 begonnen als vakantie hulp kracht en gaandeweg de jaren verliefd geworden op het vak audiciën. Daarom in 2010 besloten de opleiding tot audiciën te gaan volgen, welke zij afgelopen zomer 2014 met veel succes heeft afgerond. Samen met u vindt zij de hooroplossing die het best bij u past.

Verder is het nog belangrijk te melden dat wij aangesloten zijn bij de Hoorprofs, een stichting waarbij zelfstandige audiciens zich verenigd hebben om sterker te staan tegen de grote ketens. In oktober 2012 zijn de bij de hoorprofs aangesloten audicienwinkels door de consumentenbond, uitgeroepen tot de beste van Nederland.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht