Hoorexpert

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

Hoorexpert


wij adviseren over, leveren, installeren en onderhouden uiteenlopende hooroplossingen, hulpmiddelen en zorgmaterialen. Dit doen wij middels een directe samenwerking met vrijwel alle zorgverzekeraars en zorgprofessionals zodat onze eindgebruikers optimaal geholpen worden.

Wij verzorgen ook toegepaste communicatie-, toegankelijkheids- en veiligheidsmiddelen voor op het werk en in openbare gebouwen zoals scholen, kerken, theaters, musea, toeristische attracties en overheidsinstellingen.

 

”Doordat mijn gehoor steeds meer achteruit ging, hoorde ik in het magazijn de heftrucks niet meer aankomen. Dit zorgde voor onveilige situaties. Hoorexpert heeft in overleg met mijn werkgever bij alle heftrucks een zender ingebouwd, dat een signaal zendt naar een trilontvangertje aan mijn broekriem.

Op acht meter afstand krijg ik een trilalarm en weet ik dat ik op moet passen. Het is veel veiliger geworden en ik kan me nu beter richten op mijn werk zonder steeds om me heen te hoeven kijken.”

Ruud

Vergoeding

P.C. van Gent levert hooroplossingen voor mensen met een gehoorbeperking die, onder voorwaarden, tot 100% vergoed kunnen worden door zorgverzekeraar, werkgever, ARBO- of uitkeringsinstantie of een combinatie hiervan. Zodra de klantvraag bij ons bekend is gemaakt, dragen wij zorg voor een optimale afhandeling, inclusief alle declaraties en aanvragen ten behoeve van vergoedingen.

 

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    P.C. v. Gent-Hoortoestellen B.V.