N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

 

Home » Audicien gezocht

 

Heeft u al langere tijd naar een audicien gezocht? Maar heeft u de geschikte audicien nog niet gevonden? Kom dan eens langs bij Van Gent Hoortoestellen. Wij zijn een zelfstandige audicien waar u terechtkunt voor iedere type en merk hoortoestel. Zo vindt u in ons assortiment bekende merken als Beltone, Resound, Phonak, Oticon en Widex. Waarbij mogen wij u helpen?

Audicien gezocht? Kom langs bij een specialist

Heeft u gezocht naar een audicien die u een groot assortiment aan producten aanbiedt? Dan is het begrijpelijk dat u bij ons uitkomt. In ons ruime aanbod vindt u diverse producten ter ondersteuning en bescherming van uw gehoor. Zo bieden wij u hoorapparaten met de laatste innovaties die hoog scoren op geluidskwaliteit en draagcomfort. Maar ook ter bescherming van uw gehoor vindt u in onze speciaalzaak de juiste producten, zoals universele en op maat gemaakte gehoorbeschermers.

Maak een afspraak met een van onze specialisten

Als u twijfelt over uw gehoor en daarom gezocht heeft naar een audicien, neem dan contact met ons op. In onze zaak kunt u zonder afspraak uw gehoor gratis laten testen. Op basis van deze test geven wij u persoonlijk en deskundig advies. Heeft u vragen over onze diensten of over onze producten? Dan kunt u deze ook telefonisch stellen via 010-2480070.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    P.C. v. Gent-Hoortoestellen B.V.