Gehoortoestellen

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

 

Home » Gehoortoestellen

 

Gehoortoestellen schaft u het beste aan bij een speciaalzaak als Van Gent Hoortoestellen in Vlaardingen. Wij zijn al bijna 40 jaar actief als specialist op het gebied van gehoortoestellen. Bij ons vindt u elk merk en type hoorapparaat. Wij leveren onder meer apparatuur van bekende merken als Widex, Phonak, Beltone en Resound. Twijfelt u of u een hoortoestel nodig heeft? Dat is bij Van Gent Hoortoestellen geen probleem. U kunt bij ons gratis en geheel vrijblijvend een hoortest doen. Onze vakkundige medewerkers vertellen u vervolgens of en welke ondersteuning uw gehoor nodig heeft. Bij Van Gent Hoortoestellen in Vlaardingen, in de omgeving van Maassluis, moet u zijn als u een hoortoestel wilt kopen.

Moderne gehoortoestellen in verscheidene soorten en maten

Van Gent Hoortoestellen heeft voor u gehoortoestellen in verscheidene soorten en maten. Moderne gehoorapparatuur is nagenoeg onzichtbaar en zit bijzonder comfortabel. Ook is de kwaliteit van het geluid aanzienlijk verbeterd in vergelijking met een aantal jaren terug. Omdat wij de innovaties op het gebied van hoorapparaten op de voet volgen, vindt u in ons assortiment altijd de nieuwste producten. Bij ons in Vlaardingen, vlak bij Maassluis, kunt u ieder merk hoortoestel kopen. Zodoende is er altijd een apparaat dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeftes.

Laat uw hoortoestel volledig vergoeden

Wanneer u een hoortoestel wilt kopen uit de collectie van Van Gent Hoortoestellen in Vlaardingen, vlak bij Maassluis, wordt deze doorgaans volledig vergoed door uw zorgverzekering. Voor vragen over onze producten en diensten zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 010-2480070. Als u een hoortoestel wilt kopen in de omgeving van Maassluis, kunt u natuurlijk ook even langskomen in onze winkel aan de Korte Hoogstraat 6A in Vlaardingen.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht