Hoortoestel kopen in Vlaardingen, nabij Maassluis

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

Om een hoortoestel van uitstekende kwaliteit te kopen, bezoekt u Van Gent Hoortoestellen in Vlaardingen, dicht bij Maassluis. Wij zijn al bijna 40 jaar actief als specialist op het gebied van fijnmechanica. Bij ons vindt u elk merk en type hoorapparaat. Twijfelt u of u een hoortoestel nodig heeft? Dat is geen probleem. U kunt bij ons gratis en geheel vrijblijvend een hoortest doen. Onze vakkundige medewerkers vertellen u vervolgens of en welke ondersteuning uw gehoor nodig heeft. U moet bij onze specialisten in Vlaardingen, in de omgeving van Maassluis, zijn als u een hoortoestel wilt kopen.

Een modern hoortoestel kopen om uw gehoor te ondersteunen

Van Gent Hoortoestellen is een audicien nabij Maassluis die hoortoestellen in verscheidene soorten en maten verkoopt. Moderne gehoorapparatuur is nagenoeg onzichtbaar en zit bijzonder comfortabel. Ook is de kwaliteit van het geluid aanzienlijk verbeterd in vergelijking met een aantal jaren terug. Omdat wij de innovaties op het gebied van kleine gehoorapparaten op de voet volgen, vindt u in ons assortiment altijd de nieuwste producten. Bij ons in Vlaardingen, vlak bij Maassluis, kunt u ieder merk hoortoestel kopen. Zodoende is er altijd een apparaat dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeftes.

Laat uw hoortoestel volledig vergoeden

Wanneer u een hoortoestel wilt kopen uit de collectie van onze zaak in Vlaardingen, vlak bij Maassluis, wordt deze doorgaans volledig vergoed door uw zorgverzekering. Voor vragen over onze producten en diensten zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 010-2480070. Als u een hoortoestel wilt kopen in de omgeving van Maassluis, kunt u natuurlijk ook even langskomen in onze winkel aan de Korte Hoogstraat 6A in Vlaardingen.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    P.C. v. Gent-Hoortoestellen B.V.