Kleine gehoorapparaten kopen in Vlaardingen, nabij Maassluis

 

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

 

Home » Kleine gehoorapparaten

 

Kleine gehoorapparaten die in het oor passen, worden steeds populairder; u koopt ze bij Van Gent Hoortoestellen in Vlaardingen, nabij Maassluis. Deze apparaten worden namelijk op maat gemaakt en zijn zo klein dat niemand ze op het eerste oog opmerkt. Ze passen uitstekend in uw oor omdat ze specifiek voor úw oor zijn ontwikkeld. Hierdoor merkt u ook amper dat u een gehoortoestel in heeft, afgezien van het feit dat u natuurlijk stukken beter kunt horen door het gehoorapparaat.

Kleine gehoorapparaten van verschillende merken kopen vlak bij Maassluis

Er zijn meerdere producenten die kleine gehoorapparaten op maat maken. Bij Van Gent Hoortoestellen in de buurt van Maassluis kunt u terecht voor elk type en soort gehoorapparaat, dus ook voor alle kleine gehoorapparaten. Wilt u graag advies bij het maken van uw keuze? Kom dan naar onze winkel in Vlaardingen en spreek een van de audiciens aan. Zij helpen u graag met deskundig advies op maat.

Kom langs voor een gratis hoortest

Heeft u het idee dat uw gehoor de laatste tijd achteruit is gegaan? Kom dan gerust eens langs in onze winkel in Vlaardingen voor een hoortest. Deze hoortest is gratis en geheel vrijblijvend. Is uw gehoor inderdaad verslechterd? Dan zoeken onze audiciens graag met u naar de beste oplossing. Wilt u meer weten over kleine gehoorapparaten of over het laten doen van een hoortest bij onze winkel in Vlaardingen, nabij Maassluis? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 010-2480070.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    P.C. v. Gent-Hoortoestellen B.V.