Widex hoortoestellen Nederland

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

 

Home » Widex hoortoestellen Nederland

 

Widex hoortoestellen haalt u in Nederland bij Van Gent hoortoestellen. Wij zijn een zelfstandige audicien waar ieder type en merk hoorapparaat verkrijgbaar is. Onze vakkundige medewerkers bekijken samen met u welk toestel voor u het beste geschikt is. Wij zijn bijna 40 jaar geleden begonnen in de sector van de fijnmechanica. Tegenwoordig is Van Gent Hoortoestellen een bloeiende onderneming die zich onderscheidt met een goede klantenservice, ruime ervaring, gedegen kennis en professionaliteit. Ook voor hoortoestellen van het merk Widex moet u in Nederland bij Van Gent Hoortoestellen zijn.

Widex hoortoestellen in Nederland aanschaffen bij Van Gent Hoortoestellen

In Nederland schaft u hoortoestellen van Widex aan bij een specialist als Van Gent Hoortoestellen. Naast Widex kunt u bij ons ook terecht voor bekende merken als Phonak, Resound, Oticon, Sivantos en Beltone. Voor elk hoortoestel krijgt u bij ons een vergoeding. Ongeacht welke zorgverzekeraar u heeft. Hoortoestellen zijn vandaag de dag geen hinderlijke hulpmiddelen meer. De geluidskwaliteit is veel beter dan een aantal jaren geleden en ook het draagcomfort is aanzienlijk vooruitgegaan. Daarnaast zijn de huidige hoorapparaten nagenoeg onzichtbaar.

Gratis hoortest

Bij Van Gent Hoortoestellen kunt u eerst gratis en geheel vrijblijvend een hoortest doen. Vervolgens kunt u bij deze deskundige audicien in Nederland het hoortoestel van uw wens uitkiezen. Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Bel dan naar 010-2480070 of kom langs in onze winkel aan de Korte Hoogstraat 6A in Vlaardingen.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    P.C. v. Gent-Hoortoestellen B.V.