Audicien in de buurt van Rotterdam

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

Van Gent Hoortoestellen is een deskundige audicien in de regio Rotterdam. Wij zijn een speciaalzaak met een ruim aanbod aan producten voor het beschermen en ondersteunen van uw gehoor. Moderne hoortoestellen zijn geen hinderlijke hulpmiddelen, zoals vroeger weleens het geval was. De hoorapparaten van tegenwoordig zijn comfortabel en haast onzichtbaar. Ook is de geluidskwaliteit van de apparaten de laatste jaren aanzienlijk beter geworden. Als u in Rotterdam en omgeving op zoek bent naar een audicien waar de passie voor het vak en de klant nog altijd aanwezig is, moet u bij Van Gent Hoortoestellen zijn.

Wat bieden wij aan als deskundige audicien in de regio Rotterdam?

Een audicien met gedegen kennis, ruime ervaring, een goede klantservice en vakkundig personeel nabij Rotterdam? Dat zijn wij! Bij onze hoorwinkel kunt u onder andere terecht voor:

 • Hoortoestellen: in onze collectie vindt u elk topmerk en type hoorapparaat;
 • Gehoorbescherming: universele en op maat gemaakte zwemdopjes en gehoorbeschermers;
 • Schoonmaakproducten en batterijen: voor het in topconditie houden van uw hoortoestel.

Ook hebben we voor slechthorenden verscheidene andere hulpmiddelen die het leven makkelijker kunnen maken. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een telefoon met extra versterking? Of wilt u infrarood apparatuur hebben om televisie te kijken? Bij ons vindt u deze artikelen en meer.

Koop bij ons hoogwaardige gehoorapparaten

Als audicien in de buurt van Rotterdam zijn wij u graag van dienst met hoortoestellen. Voor meer informatie over onze gehoorapparaten komt u naar onze zaak aan de Korte Hoogstraat 6A in Vlaardingen of neemt u telefonisch contact met ons op via 010-2480070. Wij helpen u graag aan een toestel dat bij u past.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  P.C. v. Gent-Hoortoestellen B.V.