Hoorwinkel Rotterdam

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

 

Home » Hoorwinkel Rotterdam

 

Van Gent Hoortoestellen is een gespecialiseerde hoorwinkel in de omgeving van Rotterdam. Als speciaalzaak bieden wij u een uitgebreide collectie aan producten ter bescherming en ondersteuning van uw gehoor. De hoorapparaten van tegenwoordig zijn geen storende hulpmiddelen meer. Moderne hoortoestellen zijn vrijwel onzichtbaar en hebben een uitstekend draagcomfort. Daarnaast is de geluidskwaliteit van de toestellen aanzienlijk verbeterd in vergelijking met een aantal jaar geleden. Als u in de regio Rotterdam geholpen wilt worden door een hoorwinkel waar de passie voor de klant en het vak audicien nog altijd bestaat, komt u naar Van Gent Hoortoestellen.

Gespecialiseerde hoorwinkel in de buurt van Rotterdam

Van Gent Hoortoestellen is een hoorwinkel in de buurt van Rotterdam die bekend staat om de ruime ervaring, gedegen kennis, professionele werkhouding en goede klantenservice. Bij ons kunt u onder meer terecht voor:

 • Hoorapparaten: wij hebben ieder topmerk en type hoortoestel in ons assortiment;
 • Gehoorbescherming: op maat gemaakte en universele gehoorbeschermers en zwemdopjes;
 • Batterijen en schoonmaakproducten: om uw hoorapparaat in topconditie te houden.

Voor slechthorenden hebben we ook nog diverse andere hulpmiddelen. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan infrarood apparatuur voor televisiekijken? Of wilt u een telefoon met extra versterking hebben? Van Gent Hoortoestellen kan u als hoorwinkel nabij Rotterdam in beide gevallen helpen. Kom voor meer informatie over onze producten een kijkje nemen in onze winkel aan de Korte Hoogstraat 6A in Vlaardingen of bel naar 010-2480070.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  P.C. v. Gent-Hoortoestellen B.V.