Gehoorapparaten kopen vlak bij Rotterdam

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

 

Home » Gehoorapparaten Rotterdam

 

Voor gehoorapparaten van de beste kwaliteit moet u in de regio Rotterdam bij speciaalzaak Van Gent Hoortoestellen zijn. Als speciaalzaak op het gebied van hoortoestellen kunnen wij u helpen aan elk type en merk hoortoestel. U heeft bij ons onder andere de keus uit bekende merken als Phonak, Widex en Beltone. Ons team bestaat uit gespecialiseerde en gepassioneerde audiciens. Zij beschikken over alle kennis en ervaring om u perfect van dienst te kunnen zijn. Wanneer u in Rotterdam en omgeving gehoorapparaten aan wilt schaffen, komt u naar onze speciaalzaak.

Gehoorapparaten in verschillende soorten en maten nabij Rotterdam

Van Gent Hoortoestellen heeft nabij Rotterdam gehoorapparaten in verschillende soorten en maten in het aanbod. Na een gratis hoortest bekijken we samen welk hoorapparaat het beste bij u past. Bij ons vindt u altijd de meest moderne producten en nieuwste innovaties. Daarnaast worden de hoortoestellen uit ons assortiment doorgaans compleet vergoed door uw zorgverzekeraar. Om uw gehoorapparaat in topconditie te houden heeft u de juiste batterijen en schoonmaakproducten nodig. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Kom langs in de winkel

Bij onze speciaalzaak in de buurt van Rotterdam zijn, naast gehoorapparaten, ook andere hulpmiddelen voor slechthorenden verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan producten voor gehoorbescherming, telefoons met extra versterkingen en infrarood apparatuur voor televisiekijken. Als u vragen heeft voor ons als professionele audicien nabij Rotterdam, kunt u bellen naar 010-2480070 of even langskomen in onze winkel aan de Korte Hoogstraat 6A in Vlaardingen.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    P.C. v. Gent-Hoortoestellen B.V.