Gehoorverlies aanpakken in Vlaardingen

 

 

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

 

Home » Gehoorverlies

 

Veel Nederlanders hebben last van gehoorverlies. Erg vervelend natuurlijk, maar gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden om de lasten van gehoorverlies te verminderen. Kom eens langs bij Van Gent Hoortoestellen in Vlaardingen, dicht bij Maassluis en Schiedam, en ontdek het grote aanbod aan hoortoestellen die uw gehoorverlies onmerkbaar maken. In ons assortiment vindt u altijd een toestel dat aansluit bij uw wensen en behoeften.

Pak gehoorverlies aan met comfortabele hoortoestellen uit Vlaardingen

De laatste jaren hebben hoortoestellen een grote verandering ondergaan. Zo is allereerst het draagcomfort sterk verbeterd. Ook zijn er tegenwoordig hoortoestellen op de markt die vrijwel onzichtbaar zijn. Bovendien valt de geluidskwaliteit van de toestellen niet te vergelijken met de hoortoestellen van een aantal jaar gleden. Kortom, de hoortoestellen zijn tegenwoordig een handig en comfortabel hulpmiddel, waar u alleen maar voordelen van heeft.

Laat gratis uw gehoor testen

Denkt u dat u kampt met gehoorverlies? Of zeggen uw naasten dat u steeds minder goed hoort? Dan raden we aan om in onze winkel in Vlaardingen, vlak bij Maassluis en Schiedam, langs te komen om uw gehoor gratis en geheel vrijblijvend te testen en te ontdekken of u daadwerkelijk gehoorverlies heeft. Op basis van de resultaten van de test ontvangt u persoonlijk en deskundig advies. Desgewenst zoeken we direct samen met u het hoortoestel uit dat het beste bij u past. Ook vindt u in onze winkel allerlei toebehoren, zoals batterijen, om uw hoortoestel in goede conditie te houden. Bij vragen of voor meer informatie over gehoorverlies bereikt u ons via 010-2480070 of u komt langs in onze winkel in Vlaardingen, dicht bij Maassluis en Schiedam.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht