Gehoorverlies

 

 

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

 

 

Veel Nederlanders hebben last van gehoorverlies. Erg vervelend natuurlijk, maar gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden om het gehoorverlies terug te dringen. Denk bijvoorbeeld aan de hoortoestellen van Van Gent hoortoestellen. Wij bieden u als speciaalzaak een groot aanbod aan producten om uw gehoor te ondersteunen en beschermen. Zo vindt u in ons aanbod altijd een toestel dat aansluit bij uw wensen en behoeften.

Pak gehoorverlies aan met comfortabele hoortoestellen

De laatste jaren hebben hoortoestellen een grote verandering ondergaan. Zo is allereerst het draagcomfort sterk verbeterd. Ook zijn er tegenwoordig hoortoestellen op de markt die vrijwel onzichtbaar zijn. Ook de geluidskwaliteit van de toestellen valt niet te vergelijken met de hoortoestellen van een aantal jaar gleden. Kortom, de hoortoestellen zijn tegenwoordig een handig en comfortabel hulpmiddel.

Laat gratis uw gehoor testen

Denkt u dat u kampt met gehoorverlies? Of zeggen uw naasten dat u steeds minder goed hoort? Dan valt het aan te raden om in onze winkel in Vlaardingen langs te komen voor een gratis en geheel vrijblijvende hoortest. Op basis van de resultaten van de test ontvangt u persoonlijk en deskundig advies. Bij vragen of voor meer informatie bereikt u ons via 010-2480070. Ook vindt u in onze winkel alle toebehoren en de juiste batterijen om uw hoortoestel in goede conditie te houden.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

[recaptcha]