N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

 

 

Met gehoorbescherming op maat voorkomt u dat uw gehoor schade oploopt. Gaat u regelmatig naar een concert of festival waar de muziek erg hard staat? Of bevindt u zich dagelijks in een werkomgeving waarbij harde geluiden een grote impact hebben? Denk er dan aan om uw gehoor te beschermen. Want wanneer uw gehoor schade oploopt, is de schade vaak niet meer te herstellen. Voor gehoorbescherming op maat komt u langs bij Van Gent hoortoestellen.

Het belang van gehoorbescherming

Wanneer u nu goed hoort, is het logisch dat u dat graag zo wilt houden. Het beschermen van uw oor en gehoor is daarom cruciaal. Gehoorschade kunt u namelijk in verschillende omgevingen op lopen. Denk maar eens aan evenementen met harde muziek of een hard geluid op de werkvloer. Gehoorbescherming op maat is dus in diverse situaties erg gewenst!

Verschillende producten van gehoorbescherming op maat

Universele oordopjes, oordopjes op maat, oorkleppen, er zijn diverse soorten van gehoorbescherming. Wij hebben altijd een geschikt product in huis om uw gehoor te beschermen in verschillende situaties. Voor kinderen met buisjes, mensen die vaak last hebben van oorontstekingen of een gaatje in het trommelvlies hebben, hebben we bijvoorbeeld op maat gemaakte zwemdopjes.

Neem contact op voor het maken van een afspraak

Wilt u meer weten over gehoorbescherming op maat of over gehoorverlies? Of hoe u uw gehoor zo goed mogelijk kunt beschermen? Wij vertellen u er graag alles over wanneer u belt naar 010-2480070. Voor het maken van een afspraak bereikt u ons ook via dit nummer.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

[recaptcha]