N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

 

Home » Gehoorbescherming

 

Met gehoorbescherming op maat van onze winkel in Vlaardingen, nabij Schiedam, voorkomt u dat uw gehoor schade oploopt. Gaat u regelmatig naar een concert of festival waar de muziek erg hard staat? Of bevindt u zich dagelijks in een werkomgeving waarbij harde geluiden een grote impact hebben? Denk er dan aan om uw gehoor te beschermen. Want wanneer uw gehoor schade oploopt, is de schade vaak niet meer te herstellen. Voor gehoorbescherming op maat komt u langs bij Van Gent Hoortoestellen in Vlaardingen, vlak bij Maassluis, Schiedam, Maasland en Rotterdam.

Het belang van gehoorbescherming van onze winkel in Vlaardingen

Wanneer u nu goed hoort, is het logisch dat u dat graag zo wilt houden. Het beschermen van uw oor en gehoor is daarom cruciaal. Gehoorschade kunt u namelijk in verschillende omgevingen oplopen. Denk maar eens aan evenementen met harde muziek of een hard geluid op de werkvloer. Gehoorbescherming op maat van onze winkel in Vlaardingen, nabij Schiedam, is dus in diverse situaties erg gewenst!

Verschillende producten van gehoorbescherming op maat nabij Schiedam

Universele oordopjes, oordopjes op maat en oorkleppen: er zijn diverse soorten gehoorbescherming. Wij hebben altijd een geschikt product in huis om uw gehoor te beschermen in verschillende situaties. Voor kinderen met buisjes, mensen die vaak last hebben van oorontstekingen of die een gaatje in het trommelvlies hebben, hebben we bijvoorbeeld op maat gemaakte zwemdopjes.

Heeft u al last van gehoorverlies?

Denkt u dat uw gehoor al enigszins verslechterd is? Ook dan mag u het belang van gehoorbescherming niet onderschatten. De juiste bescherming zorgt ervoor dat uw gehoor niet nog verder achteruitgaat. In onze speciaalzaak in Vlaardingen, tussen Maassluis en Rotterdam en Schiedam in, bent u niet alleen van harte welkom voor gehoorbescherming op maat, maar ook voor een vrijblijvende hoortest. Kom er tijdens deze gratis hoortest achter hoe het met uw gehoor is gesteld en praat hierover met een specialist.

Neem contact op voor het maken van een afspraak

Woont u in Maassluis, Maasland, Schiedam, Rotterdam of Vlaardingen en wilt u meer weten over gehoorbescherming op maat of over gehoorverlies? Breng dan onze speciaalzaak in Vlaardingen eens een bezoek en stel onze audiciens gerust al uw vragen. Zij vertellen u graag meer over gehoorbescherming en alles wat daarmee te maken heeft. Natuurlijk kunt u ook bellen naar 010-2480070 voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    P.C. v. Gent-Hoortoestellen B.V.