Phonak hoorapparaten kopen in de buurt van Rotterdam

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

 

Home » Phonak hoorapparaten

 

Van Gent Hoortoestellen in Vlaardingen, vlak bij Rotterdam, kan u uitstekend van dienst zijn als u op zoek bent naar Phonak hoorapparaten. Als zelfstandige audicien is bij ons elk type en merk hoortoestel te verkrijgen. Ons deskundige team van werknemers bekijkt samen met u welk apparaat het beste geschikt is voor u. Wij zijn al bijna 40 jaar actief in de sector van de fijnmechanica. Tegenwoordig zijn wij een florerend bedrijf dat zich onderscheidt door ruime ervaring, gedegen kennis, goede klantenservice en professionaliteit. Voor hoorapparaten van het merk Phonak moet u bij Van Gent Hoortoestellen in Vlaardingen, in de buurt van Rotterdam zijn.

Phonak hoorapparaten koopt u bij de expert in Vlaardingen, nabij Rotterdam

Hoorapparaten van Phonak schaft u bij een expert als Van Gent Hoortoestellen aan. Naast Phonak kunt u bij ons ook terecht voor andere topmerken als Widex, Oticon, Sivantos, Resound en Beltone. Voor ieder hoorapparaat krijgt u bij ons een vergoeding. Het maakt niet uit welke zorgverzekeraar u heeft. Hoorapparaten zijn al lang niet meer de hinderlijke hulpmiddelen die ze vroeger weleens konden zijn. De geluidskwaliteit is aanzienlijk vooruitgegaan en ook het draagcomfort is enorm verbeterd. Verder zijn de hoortoestellen van vandaag de dag nagenoeg onzichtbaar.

Kom langs voor een vrijblijvende hoortest

Voordat u een van de Phonak hoorapparaten uitkiest in onze speciaalzaak in Vlaardingen, nabij Rotterdam, kunt u bij ons eerst gratis en vrijblijvend een hoortest doen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via 010-2480070 of breng een bezoek aan onze winkel aan de Korte Hoogstraat 6A in Vlaardingen.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    P.C. v. Gent-Hoortoestellen B.V.