Oplossing tegen slechthorendheid

 

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

 

Home » Oplossing tegen slechthorendheid

 

Zoekt u een oplossing tegen slechthorendheid? Dan bent u niet de enige. Een op de tien Nederlanders krijgt te maken met gehoorverlies. Gelukkig zijn de middelen ter ondersteuning van het gehoor de laatste jaren een stuk verbeterd. Bij Van Gent hoortoestellen vertellen we er graag alles over. Kom bij ons langs en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Vind een geschikte oplossing tegen slechthorendheid

Wanneer u slechthorend bent, kan dit hinderlijk zijn in uw dagelijks leven. Het is logisch dat u daarom op zoek bent naar een oplossing tegen uw slechthorendheid. De hoortoestellen hebben in de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan. Zo is de geluidskwaliteit van de huidige toestellen sterk verbeterd! Ook zijn de toestellen een stuk hoger gaan scoren op het draagcomfort en zijn ze nagenoeg onzichtbaar. Het valt tegenwoordig nauwelijks op wanneer u een hoortoestel draagt.

Laat uw gehoor testen

Wanneer u twijfelt aan uw gehoor, is het aan te raden om in onze speciaalzaak in Vlaardingen langs te komen voor een gratis en geheel vrijblijvende hoortest. Op basis van de uitkomsten van deze test, vinden we samen een geschikte oplossing tegen uw slechthorendheid. Wilt u meer weten over onze producten of over onze service? Wij geven u graag meer informatie wanneer u belt naar 010-2480070.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    P.C. v. Gent-Hoortoestellen B.V.