Batterijen gehoorapparaat

 

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

Het is belangrijk om tijdig de batterijen van uw gehoorapparaat te vervangen. Heeft u het gevoel dat uw gehoorapparaat niet naar behoren werkt en dat u minder goed hoort? Dan is het mogelijk dat de batterijen leeg zijn. Kom dan eens langs bij Van Gent hoortoestellen, die de juiste batterijen voor uw gehoorapparaat in huis heeft. Zo gaat u weer met een goed gehoor de deur uit!

Vind de juiste batterijen voor uw gehoorapparaat

Gehoorapparaten zijn er in allerlei soorten en maten. Tegenwoordig worden ze steeds kleiner en steeds krachtiger. Waar sommige hoortoestellen nog klassieke batterijen hebben, hebben sommige apparaten een oplaadbare accu. Welke batterijen geschikt zijn voor uw gehoorapparaat, hangt onder andere af van het type en het vermogen. Wij staan voor u klaar met deskundig advies om u van de juiste batterijen te voorzien.

Hoe merkt u dat de batterijen leeg zijn?

Wanneer de batterijen van uw gehoorapparaat bijna leeg zijn, geeft uw hoortoestel u een seintje. Zo krijgt u een korte melodie of een bericht te horen. Ook zullen de geluiden anders zijn dan wanneer uw batterijen vol zijn. Zijn de batterijen van uw gehoorapparaat bijna leeg? Kom dan langs in onze winkel in Vlaardingen. Bij vragen over ons assortiment of voor meer informatie over gehoorverlies bereikt u ons ook via 010-2480070.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

[recaptcha]