Batterijen voor uw gehoorapparaat kopen nabij Maassluis

 

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

 

Home » Batterijen gehoorapparaat

 

Het is belangrijk om tijdig de batterijen van uw gehoorapparaat te vervangen; daarvoor komt u naar onze winkel in gemeente Maassluis. Heeft u het gevoel dat uw gehoorapparaat niet naar behoren werkt en dat u minder goed hoort? Dan is het mogelijk dat de batterijen leeg zijn. Kom dan eens langs bij Van Gent Hoortoestellen in Vlaardingen, vlak bij Maassluis want wij hebben altijd de juiste batterijen voor uw gehoorapparaat in huis. Zo gaat u weer met een goed gehoor de deur uit!

Vind de juiste batterijen voor uw gehoorapparaat vlak bij Maassluis

Gehoorapparaten zijn er in allerlei soorten en maten. Tegenwoordig worden ze steeds kleiner en steeds krachtiger. Waar sommige hoortoestellen nog klassieke batterijen hebben, hebben andere apparaten een oplaadbare accu; in onze winkel nabij Maassluis weten we precies wat u nodig heeft. Welke batterijen geschikt zijn voor uw gehoorapparaat, hangt onder andere af van het type en het vermogen. Wij staan in onze winkel in Vlaardingen, in de omgeving van Maassluis, voor u klaar met deskundig advies om u van de juiste batterijen voor uw gehoorapparaat te voorzien.

Hoe merkt u dat de batterijen leeg zijn?

Wanneer de batterijen van uw gehoorapparaat bijna leeg zijn, geeft uw hoortoestel u een seintje. Zo krijgt u een korte melodie of een bericht te horen. Ook zullen de geluiden anders zijn dan wanneer uw batterijen vol zijn. Zijn de batterijen van uw gehoorapparaat bijna leeg? Kom dan langs in onze winkel in Vlaardingen. Bij vragen over ons assortiment of voor meer informatie over gehoorverlies bereikt u ons ook via 010-2480070.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    P.C. v. Gent-Hoortoestellen B.V.