Audicien Schiedam

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

 

Home » Audicien Schiedam

 

Kom naar Van Gent Hoortoestellen als u op zoek bent naar een deskundige audicien in de regio Schiedam. Al bijna 40 jaar zijn wij werkzaam in de branche van de fijnmechanica. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een speciaalzaak die precies weet hoe elke klant het beste geholpen kan worden. Wij beschikken over een team van professionele medewerkers met een passie voor hun werk. Zij zijn u graag van dienst als u bij ons een gratis en volledig vrijblijvende hoortest wilt laten doen. Mocht een hoortoestel nodig zijn voor u, dan kunt u voor een deskundig advies uitstekend terecht bij audicien Van Gent Hoortoestellen in de buurt van Schiedam.

Van Gent Hoortoestellen: audicien nabij Schiedam met een ruim aanbod

Van Gent Hoortoestellen is een audicien in de omgeving van Schiedam met een ruim aanbod aan gehoorbescherming, hoorapparaten en diverse andere hulpmiddelen voor slechthorenden. U kunt bij ons kiezen uit verscheidene topmerken hoortoestellen als Sivantos, Widex en Phonak. Wij kunnen u helpen aan ieder merk en type hoorapparaat. In onze collectie vindt u altijd een apparaat dat aan al uw wensen voldoet.

Kom eens langs in onze winkel

Behalve gehoorapparatuur kunt u nabij Schiedam ook schoonmaakproducten, batterijen en op maat gemaakte zwemdopjes aanschaffen bij audicien Van Gent Hoortoestellen. Wilt u meer informatie over ons uitgebreide assortiment? Bel dan naar 010-2480070 of kom eens lang in onze winkel aan de Korte Hoogstraat 6A in Vlaardingen.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    P.C. v. Gent-Hoortoestellen B.V.