Speciaalzaak gehoorapparaten

 

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

 

Home » Speciaalzaak gehoorapparaten

 

In Vlaardingen vindt u een speciaalzaak op het gebied van gehoorapparaten. Van Gent hoortoestellen is een zelfstandige audicien waar u een groot aanbod producten ter ondersteuning en bescherming van uw gehoor vindt. U vindt in ons aanbod hoorapparaten met de laatste innovaties van bekende merken als Widex, Resound, Beltone, Oticon, Phonak en Sivantos. Kom langs in onze speciaalzaak en laat u adviseren over de verschillende gehoorapparaten.

Bij de speciaalzaak vindt u een uitgebreid assortiment gehoorapparaten

De gehoorapparaten van nu zijn niet te vergelijken met de apparaten van een aantal jaar geleden. Waar ze toen nog werden gezien als hinderlijke hulpmiddelen, is dat tegenwoordig zeker niet meer het geval. De toestellen zijn sterk verbeterd op het gebied van draagcomfort en geluidskwaliteit. Daarnaast zijn de toestellen tegenwoordig nagenoeg onzichtbaar. Uiteraard reikt ons assortiment verder dan gehoorapparaten. Zo vindt u bij ons ook batterijen en andere toebehoren voor uw toestel, maar ook producten om uw gehoor te beschermen.

Ontvang deskundig advies

In onze speciaalzaak staan experts voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies over de gehoorapparaten. Ook kunt u zonder afspraak langskomen voor een geheel vrijblijvende en gratis hoortest. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over gehoorverlies te ontvangen? Wij staan u graag te woord via 010-2480070.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht