Oorsuizen behandeling

 

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

 

 

Wanneer u last heeft van oorsuizen, bent u waarschijnlijk op zoek naar de juiste behandeling. Dat is ook begrijpelijk, want dit kan een grote impact hebben op uw dagelijks leven. Zo hoort u geluid in het oor terwijl er geen sprake is van omgevingsgeluid. Denk aan ruisen, piepen of fluiten. Deze geluiden kunnen een negatief effect hebben op bijvoorbeeld uw slaap- en concentratievermogen. Hoortoestellen kunnen in deze situatie een uitkomst zijn. Kom daarom eens langs bij Van Gent hoortoestellen.

Dring de oorsuizen terug met de juiste behandeling

Van oorsuizen wilt u met de juiste behandeling zo snel mogelijk af. De meeste mensen die last hebben van oorsuizen, hebben ook gehoorverlies. Een hoorapparaat versterkt het spraak- en omgevingsgeluid, waardoor de oorsuizen worden teruggedrongen. Hoe ver dit gaat, hangt af van de aard van de oorsuizen en de mate van het gehoorverlies. Wanneer uw gehoorapparaat goed is ingesteld, zorgt het apparaat ervoor dat de drager minder last heeft van oorsuizen.

Maak een afspraak

Wij ontvangen u graag in onze winkel in Vlaardingen om u de juiste behandeling voor oorsuizen te bieden. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op via 010-2480070. Voor het gratis laten testen van uw gehoor hoeft u geen afspraak te maken. Bij vragen over ons assortiment kunt u ook via eerdergenoemd nummer contact opnemen.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

[recaptcha]