Hoortoestellen Rotterdam

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

 

Home » Hoortoestellen Rotterdam

 

Als u op zoek bent naar hoortoestellen in de buurt van Rotterdam bent u bij Van Gent Hoortoestellen helemaal op de juiste plek. Bij deze speciaalzaak heeft u de keus uit diverse topmerken hoorapparaten, waaronder Widex, Phonak en Sivantos. Wij hebben deskundige en gepassioneerde audiciens in dienst die u graag helpen bij het uitzoeken van uw ideale hoortoestel. Bij ons vindt u iedere merk en type hoortoestel en zodoende hebben wij gegarandeerd het door u gewenste toestel. Nabij Rotterdam komt u voor de aanschaf van hoortoestellen naar Van Gent Hoortoestellen.

Hoortoestellen van diverse topmerken in de regio Rotterdam

Van Gent Hoortoestellen heeft in de regio Rotterdam hoortoestellen in diverse soorten en maten in het assortiment. U kunt bij ons eerst een vrijblijvende hoortest doen en vervolgens geven wij u advies over welk hoortoestel het beste bij u past. Wij zijn volledig op de hoogte van de meest recente innovaties en u vindt bij ons de nieuwste producten. Verder worden de hoorapparaten uit onze collectie vrijwel altijd vergoed door uw zorgverzekeraar. Ook kunnen wij u van dienst zijn als u batterijen en schoonmaakproducten voor uw gehoorapparaat nodig heeft.

Bel voor meer informatie

In Rotterdam en omgeving heeft Van Gent Hoortoestellen naast hoortoestellen ook andere hulpmiddelen voor slechthorenden in het aanbod. U kunt bij ons bijvoorbeeld telefoons met extra versterkingen en producten voor gehoorbescherming kopen. Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer 010-2480070. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel aan de Korte Hoogstraat 6A in Vlaardingen.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht