Hoortoestel kopen

 

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

 

 

Overweegt u om een hoortoestel te kopen? Kom dan langs bij Van Gent hoortoestellen. Wij zijn een zelfstandige audicien die u ieder type en merk hoortoestel aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan bekende merken als Phonak, Resound, Beltone, Oticon, Widex en Sivantos. U bent van harte welkom in onze winkel waar onze specialisten u bijstaan met deskundig advies zodat u een geschikt hoortoestel vindt.

Een hoortoestel kopen dat hoog scoort op draagcomfort en geluidskwaliteit

De hoortoestellen van nu zijn niet meer te vergelijken met de hoortoestellen van een aantal jaar geleden. Zo zien mensen tegenwoordig de hoortoestellen niet meer als een hinderlijk hulpmiddel. Het draagcomfort is sterk verbeterd en de hoortoestellen zijn vrijwel onzichtbaar. Net zo belangrijk is de sterk verbeterde geluidskwaliteit. In ons ruime assortiment kunt u altijd een hoortoestel kopen dat aan uw eisen en wensen voldoet. Maar ook voor de batterijen en andere toebehoren kunt u bij ons terecht.

Laat uw gehoor testen

Twijfelt u of u een hoortoestel moet kopen? Of geven mensen in uw omgeving aan dat uw gehoor verminderd is? Breng dan een bezoek aan onze winkel en laat een gratis en geheel vrijblijvende hoortest doen. Op basis van de resultaten van deze test geven wij u deskundig advies. Bij vragen of voor meer informatie bereikt u ons via 010-2480070.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

[recaptcha]