Gehoorbescherming Rotterdam

N

Gratis Gehoor laten testen zonder afspraak

N

Vaak Vergoed door de Verzekering

N

Aanpassingen aan Hoortoestellen aan Huis

Voor de aanschaf van gehoorbescherming komt u in de omgeving van Rotterdam naar Van Gent Hoortoestellen. Wij zijn een speciaalzaak op het gebied van hoortoestellen en bij ons kunt u terecht voor ieder type en merk hoorapparaat. U kunt bij ons onder meer kiezen uit topmerken als Widex, Phonak en Oticon. Ons team bestaat uit een aantal deskundige audiciens met een ware passie voor het vak. Zij hebben alle kennis en ervaring in huis om u uitstekend van dienst te kunnen zijn. Als u in de buurt van Rotterdam op zoek bent naar gehoorbescherming moet u bij Van Gent Hoortoestellen zijn.

Diverse soorten gehoorbescherming in de regio Rotterdam

In de regio Rotterdam heeft Van Gent Hoortoestellen diverse soorten producten voor gehoorbescherming. Wij hebben onder meer universele en op maat gemaakte gehoorbeschermers. Deze kunnen voorzien worden van verschillende geluidsfilters. Daarnaast kunt u bij ons ook op maat gemaakte zwemdopjes kopen. Ideaal voor kinderen met buisjes en mensen die dikwijls last hebben van oorontstekingen of een gaatje in het trommelvlies hebben.

Hulpmiddelen voor slechthorenden

Naast producten voor gehoorbescherming en gehoorapparaten kan Van Gent Hoortoestellen u in Rotterdam en omgeving ook helpen met andere hulpmiddelen voor slechthorenden. Denk bijvoorbeeld aan infrarood apparatuur voor televisiekijken, wek- en waarschuwingssystemen en telefoons met extra versterkingen. Voor meer informatie over alle mogelijkheden belt u naar 010-2480070 of komt u langs bij onze zaak aan de Korte Hoogstraat 6A in Vlaardingen.

Advies nodig?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

[recaptcha]